Hoe werkt het

Watchdog is een tool die voortdurend aandelen monitort en u vervolgens op de hoogte brengt. Het geeft u, iedere seconde, informatie over aandelen die u geselecteerd heeft. De Watchdog gaat na of er aan specifieke MACD of Support/Resistance criteria wordt voldaan. Dit alles gebeurt in milliseconden, en het maakt niet uit of u achter uw computer zit of u zich op de golfbaan bevindt!

Watchdog is GRATIS inbegrepen bij een VectorVest RealTime abonnement. Het is ook beschikbaar voor een eenmalig bedrag van €495 bij VectorVest IntraDay.downloadPROBEER WATCHDOG 30 DAGEN GRATIS UIT

Twee verschillende Watchdog Types:

Zowel MACD Crossovers en Weerstand / Steun (Support / Resistance) zijn beschikbaar. Door met uw muis te klikken wandel je door 3 eenvoudige stappen. Je kan zelf bepalen welke aandelen worden gevolgd, bv. uit een bepaalde WatchList. U bepaalt zelf hoe u de meldingen wenst te ontvangen, en hoeveel meldingen u wenst te ontvangen. U kan ten allen tijde de Watchdog aan en uitzetten. De Weerstand en Steun Watchdog laat u toe om aandelen te selecteren die zich nabij een weerstand / steun bevinden op een vastgesteld percentage.

VectorVest Watchdog
VectorVest Watchdog

Beeld u even de mogelijkheden in

U hoeft niet meer honderden grafieken te bekijken. Neen, de Watchdog van VectorVest doet dit voor u. Gebruik de voorgeprogrammeerde strategieën van VectorVest , of uw eigen WatchLists, en laat de Watchdog lopen en beslis dan wanneer u een trade start. Test eerst de Watchdog in Real Time uit door Portfolio’s op te bouwen en kijk naar de behaalde resultaten.

VectorVest Watchdog
l
+