Dr. Bart DiLiddo

Oprichter en uitvinder van VectorVest.

Een unieke expert

Dr. Bart DiLiddo is één van de meest vooraanstaande beleggingsexperts ter wereld en hij is de stichter van het uiterst effectieve VectorVest systeem – dat onophoudelijk de selecties van de “professionals” overtreft.

Dr. DiLiddo is geen beurshandelaar, analist of beursvoorspeller. Hij is een gediplomeerd wiskundige met een dokterstitel (PhD) van de Case Western Reserve Universiteit, een gegradueerde van de Sloan School of Management van het MIT en heeft een Fortune 500 zakelijke achtergrond. Hij doorgrondt wiskunde…en hij kent de zakenwereld.

Dr. Bart DiLiddo

Ruim 3 decennia van bewezen resultaten

De laatste 30 jaar, gebruikte hij zijn unieke combinatie van zakelijke ervaring en wiskundige expertise om krachtige formules te ontwerpen om de prestaties van individuele aandelen te analyseren, hun risico’s te meten en markttoppen en bodems vast te stellen met bijna foutloze juistheid.

Wereldwijd steunen duizenden succesvolle beleggers op zijn Vectorvest formules om hen, jaar in jaar uit, te helpen met veel beter dan gemiddelde returns (soms héél véél beter) te behalen, minder beleggersfouten te maken en een sterke portefeuille op te bouwen in zowel goede als slechte marktomstandigheden.

Bekijk Nu VectorVest In Actie.

Kijk naar een demo video.

See VectorVest in Action. Watch a video demo here.Speel video af

Een track record van opmerkelijke nauwkeurigheid

Het verbazingwekkende succesvolle trackrecord van VectorVest komt van Dr.DiLiddo’s overtuiging dat wiskunde kan gebruikt worden voor de analyse van markten en individuele aandelen.

“Als je de juiste indicatoren en historische patronen en resultaten van een onderneming bestudeert,” zegt Dr. DiLiddo, “geeft het je een grote voorsprong en inzicht in mogelijk verder succes of de ondergang van de onderneming.”

Dr. DiLiddo, een winnaar van The Wall Street Journal’s “Stock pickers” wedstrijd, schreef o.a. voor Investor Alliances magazine en is hij een regelmatige gastspreker bij de American Association of Individual Investor Meetings, The Money Show en andere beleggingsbijeenkomsten en financiële meetings.

l
+