Niemand geeft meer om uw geld dan u. Daarom geeft VectorVest u alle informatie die u nodig heeft om snellere, slimmere en betere investeringsbeslissingen te nemen.

VectorVest geeft u geen gegevens. VectorVest geeft u antwoorden. Welke heb je liever?

Controleer VectorVest voordat u investeert!

Download Now:
Download from the App Store  Download from the Google Play Store
Meer Info:
Video Afspelen

Belangrijkste kenmerken

 • Haal het giswerk uit uw investeringen – Automatische rangschikking van waarde, veiligheid en timing neemt het giswerk weg bij het bezitten van de beste aandelen en het verkopen of vermijden van de slechtste.
 • Je volgende grote winnaar is slechts een klik verwijderd – Premium WatchLists geven je directe, non-stop toegang tot de best presterende aandelen.
 • Ben je het zat om blind te zijn op de markt? De Market Timing Gauge van VectorVest laat zien wanneer het tijd is om te kopen … en waarschuwt u wanneer het GEEN tijd is om te kopen.
 • Nooit alleen! Onze Daily Market Guidance helpt u om uw portfolio aan de juiste kant van de markt te houden.
 • Exclusieve grafieken! Dynamische aandelengrafieken onderscheiden zich van de massa met de intuïtieve trendindicator van VectorVest.
 • Geen opinies, geen emoties – Krijg Koop / Houd / Verkoop signalen voor elk aandeel, elke dag.
Key Features
Proven Market Timing

Bewezen markttiming

Het belangrijkste is niet alleen wat u koopt, maar ook wanneer u koopt.

De 29-jarige geschiedenis van VectorVest als leider in de financiële sector heeft geresulteerd in een real-world, getest en bewezen Market Timing-systeem dat u kunt vertrouwen … in plaats van de wilde, op beoordelingen gebaseerde voorspellingen die door ‘experts’ worden gemaakt. 

U krijgt eenvoudige en effectieve, op regels gebaseerde signalen die u helpen uw portfolio aan de juiste kant van de markt te houden.

Het is simpel: de Market Timing Gauge werkt als een stoplicht. U begrijpt meteen wanneer u moet kopen en wanneer u NIET moet kopen.

Maar daar blijft het niet bij – de Market Guidance Daily Video van VectorVest geeft u de nieuwste, diepgaande deskundige begeleiding met een persoonlijk tintje.

Download from the App Store  Download from the Google Play Store

Proven Market Timing

Bekroonde aandelen analyse en ranking

In 2002 heeft de Universiteit van Chicago Graduate School of Business een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de effectiviteit van het classificatiesysteem van VectorVest. De bevindingen? “Uiterst verbazingwekkend rendement.” Sindsdien heeft VectorVest talloze nominaties en onderscheidingen ontvangen van Stocks & Commodities Reader’s Choice.

Het geheim van het succes van VectorVest ligt in de eigen indicatoren. Achter de schermen zorgen complexe algoritmen voor al het vervelende onderzoek en het lezen van gegevens, zodat u snellere, slimmere en betere beslissingen kunt nemen.

In plaats van te verdrinken in gegevens, krijgt u eenvoudige antwoorden over wat een aandeel waard is, hoe veilig het is en wanneer u moet kopen, verkopen of houden. Het beste van alles is dat elke lijst met aandelen automatisch wordt gerangschikt, zodat de aandelen met de beste combinatie van waarde, veiligheid en timing onmiddellijk in de schijnwerpers worden gezet.

Premium Stock WatchLists

Waar kijk je naar om aandelen te vinden? Het internet? TV? Nieuwsbrieven?

Internet kan een gratis bron zijn, maar wie vertrouw je? Welke “experts” weten waar ze het over hebben, en welke hebben er geen flauw idee van?

Nu heb je toegang tot een nieuwe bron, een betere bron: de Premium WatchLists van VectorVest.

U krijgt volledige toegang tot meer dan een dozijn van de best presterende aandelen lijsten van VectorVest. Elke lijst wordt mogelijk gemaakt door een speciale zoekopdracht die non-stop in de VectorVest-database wordt uitgevoerd om de beste aandelen te vinden en te leveren.

Je hebt altijd de nieuwste en beste aandelenselectie wanneer je ze nodig hebt!

Exclusieve aandelen grafieken

Grafieken onthullen het DNA van een bedrijf – wat je ziet is wat je krijgt!

De dynamische grafieken van VectorVest zijn eenvoudig maar krachtig. Geef de koop- / verkoop- / houd-ratings voor elk aandeel weer of voeg de unieke Relative Timing Trend Indicator van VectorVest toe om potentiële veranderingen te herkennen voordat ze plaatsvinden.

Opties Abonnementen

Ontvang Premium+ GRATIS wanneer u een VectorVest Desktop-proefversie of -abonnement neemt. (alle VectorVest software abonnees hebben gratis de premium app)
Probeer Gratis 2 weken premium.

Download from the App Store  Download from the Google Play Store

GRATIS
 • Wekelijkse aandelen analyse
  Krijg wekelijks van een aandeel naar keuze een analyse.
 • Marktoverzicht
  In één oogopslag de status van de belangrijkste indices en Advances / Declines.
 • Basic grafieken
  Toegang tot dynamische kaars grafieken op meer dan 20.000 aandelen.
 • Basic WatchLists
  Houd eenvoudig prijs- en volumeveranderingen bij in uw favoriete aandelen (VectorVest-indicatoren zijn niet inbegrepen).
 • Aandelen details vatten snel populaire gegevens samen, zoals prijs volume, dividenden, verkoop- en marktkapitalisatie, inkomsten en meer.
 • Intraday Beursdata (15 minuten vertraagd).
PREMIUM

€ 19,99 maandelijks
Bevat alle voordelen die onze Essentials-leden ontvangen, PLUS …

 • 10X aangepaste watchlists
  Maak tot 10 aangepaste VectorVest WatchLists om uw aandelen automatisch te volgen, analyseren en rangschikken.
 • Premium WatchLists
  Alle geweldige aandelenselecties en aanbevelingen die u zou kunnen vragen, zijn binnen handbereik in de Premium Watchlist-sectie van VectorVest. Van de beste maandelijkse dividenden tot de grootste koopjes in de S&P, u heeft toegang tot meer dan een dozijn van de best presterende, gepatenteerde aandelen lijsten van VectorVest, compleet met streaming updates.
 • Market Timing Gauge
  Bewaakt en analyseert continu de markttrend, zodat u in één oogopslag weet of het een goed moment is om aandelen te kopen … of een beter moment om het gevaar te vermijden.
 • Marktbegeleiding
  De experts van VectorVest wijzen u op belangrijke marktveranderingen en geven u duidelijke suggesties over de meest winstgevende richting die u in uw portfolio kan nemen.
 • Alle nieuwe gebruikers krijgen vrijblijvend 2 weken gratis toegang tot VectorVest Premium!
l
+