Implementeer de intelligentie van VectorVest om meer geld te verdienen

De RoboTrader implementeert de intelligentie van VectorVest om u te helpen meer geld te verdienen op de markt. Het harmoniseert de Portfolio Genius, de AutoTimer en de BackTester om de geweldige kracht van VectorVest naar uw portfolio te brengen. Door gebruik te maken van elk handelssysteem in VectorVest, uw creatie of die van ons, stuurt het u meldingen over wanneer te kopen, wat te kopen en wanneer te verkopen. U kunt deze transacties uitvoeren met slechts een paar muisklikken die het order rechtstreeks naar uw bank of broker sturen.

Probeert VectorVest RealTime en RoboTrader voor 30 dagen !
downloadStart
Lees een recensieLees een recensie

Elimineer emoties uit uw handelen

Wat als u uw plan zou kunnen verhandelen zoals het bedoeld was? Uw emoties zorgen er vaak voor dat u afwijkt van uw handelsplan. Deze krachtige tool maakt het veel gemakkelijker om uw portefeuille te beheren door uw emoties buiten te houden en uw beleggingssucces te verbeteren. RoboTrader houdt uw portefeuille de klok rond in realtime in de gaten, zodat u er geen tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Verminder de zorgen maar behoud de winst!

Emotions
Lightning-Fast Response

Bliksemsnelle reactie

Of u nu 1 of 20 transacties wilt doen, RoboTrader komt in actie en laat u zoveel aandelen verhandelen als u wilt, in één gemakkelijke, nauwkeurige transactie. Geen gemiste kansen meer!

Lightning-Fast Response

Meer winst met minder risico door markttiming

De grootste invloed op de stijging en daling van uw portefeuille is de richting van de markt. RoboTrader geeft u het voordeel van VectorVest’s bewezen timingsystemen, zodat u nooit een cruciaal keerpunt mist.

Market Timing

TradeNow

Door partnerschappen te ontwikkelen met zeer gewaardeerde makelaars, heeft VectorVest het proces voor het uitvoeren van transacties binnen zijn platform gestroomlijnd, waardoor de handelservaring wordt vereenvoudigd en verbeterd. Klanten kunnen een vooraf ingevuld orderticket maken door simpelweg met de rechtermuisknop op aandelen te klikken en “TradeNow” te kiezen. Achter een beveiligde login wacht een orderticket op aanpassing en bevestiging door de gebruiker, en draagt het orderticket veilig over aan de broker voor uitvoering.

Brokers waarmee we partners zijn: klik op een logo voor meer info

ally
Interactive Brokers
Questrade
TradeStation
Confidence

Handel met vertrouwen

Aangezien VectorVest u de historische prestaties laat zien van praktisch elk handelssysteem dat u kunt bedenken, kunt u vol vertrouwen investeren in handelssystemen die u uitzonderlijke trackrecords bieden met zeer waarschijnlijke winsten. Natuurlijk is de huidige marktconditie van belang, dus test uw handelssysteem in realtime om de prestaties live te evalueren voordat u start. Er worden geen transacties gedaan totdat u “oké” geeft, zodat u van het leven kunt genieten EN de controle kan behouden.

Confidence
l
+