Backtesting op een unieke manier

De AutoTimer geeft u de antwoorden op de vragen die u heeft. Antwoorden die u nodig hebt om uw portefeuille met precisie te beheren. Dit alles neemt slechts enkele minuten per dag in beslag. Gebruik de AutoTimer’s ongelofelijke Backtesting en maak u uw eigen winnend plan. Een plan dat u nadien steeds kan verfijnen. Laat nadien de AutoTimer uw trading plan in werkelijkheid brengen met de NIEUWE Portfolio Genius.

AutoTimer is GRATIS inbegrepen bij een VectorVest RealTime abonnement. Het is ook beschikbaar voor een eenmalig bedrag van €495.
downloadPROBEER AUTOTIMER 30 DAGEN GRATIS UIT

Portfolio Genius beheert automatisch een portefeuille door gebruik te maken van voorwaarden en voorkeuren die u bepaalt. Met de hulp van de AutoTimer wordt de Portfolio Genius nog slimmer: deze integreert naadloos met de VectorVest market timing systeem van uw keuze in uw trading plan. Je zult nooit een kritische verandering in de marktrichting missen!

  • Geen giswerk meer
  • Geen besluiteloosheid meer
  • Geen verspilde tijd meer
  • Geen fouten meer

Met slechts een paar muisklikken zal de Portfolio Genius met AutoTimer u precies laten weten welke transacties u moet maken en wanneer u ze moet uitvoeren. Uw investeringsplan met precisie en discipline uitvoeren is nooit zo eenvoudig geweest. Probeer AutoTimer nu GRATIS uit!

Niet zeker welke transacties uit te voeren? Wil je wat ideeën uittesten zonder het risico te lopen uw hard verdiende geld kwijt te spelen? AutoTimer helpt ook met het testen van uw trading plan. Het maakt backtesting snel, eenvoudig en leuk! De geheel nieuwe VectorVest AutoTimer maakt backtesting zo snel en makkelijk dat je ideeën sneller zijn uitgetest dan dat je nieuwe strategieën kan bedenken! Met Market Timing, Automation Rules en Stopcriteria (stop loss) geïntegreerd in een makkelijk te gebruiken interface, zult u in vertrouwen een eigen trading systeem ontwikkelen en kan u het eerst uittesten zonder ook maar 1 cent verlies te riskeren.

AutoTimer

Een systeem voor iedere belegger

De AutoTimer loopt u door enkele eenvoudige stappen om een backtest voltooien. Gebruik de standaardinstellingen of selecteer uw eigen instellingen om uw trading uit te testen. Met VectorVest’s Market Timing reeds ingebouwd, stelt u de begin- en einddatum in (het timing systeem). Als u een conservatieve belegger bent, gebruik dan de Confirmed Calls. Bent u een agressieve belegger? Kies dan de “Primary Wave”. Zit u als belegger tussen conservatief en agressief? Gebruik dan het DEW Timing Systeem. Klik op QuickDates om een begindatum in te stellen. Alles is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd.

AutoTimer

Test, doe meer testen, doe nog meer testen!

Test alle ingebouwde strategieën van VectorVest, pas ze aan of bouw uw eigen strategieën. Maak een keuze uit onze beproefde stopcriteria, waaronder een geheel nieuwe Trailing Average True Range. Koop opwaarts, verkoop neerwaarts of ga even aan de zijlijn. Vervang automatisch posities of laat uw stoplimieten de portefeuille uitdoven. Zorg voor diversificatie over industrieën en sectoren terwijl u het aantal posities beheert. Klik op Finish & Run en de AutoTimer doet het werk voor je.

AutoTimer
AutoTimer

Laat ons al het werk doen

Kopieer de portfolio, wijzig 1 parameter en doe de test opnieuw. Bekijk de resultaten, vergelijk en test verder uit. Tevreden met het behaalde resultaat? Bekijk dan het Samenvattingsrapport, scroll naar beneden om meer detail te verkrijgen. Controleer de diversificatie in het syntheseverslag. Bundel de resultaten op de variabele parameters die u onderzoekt. De AutoTimer doet alle boekhouding voor u. Voor je nog maar €1 in de markt investeert: test uw strategieën uit zodat je een stevige basis verkrijgt voor uw trading systeem.

AutoTimer
l
+