Breng realtime traden naar een totaal nieuw niveau

Beeld u in … Wat als de best presterende VectorVest strategieën van vandaag automatisch op uw scherm verschijnen en u de resultaten kan bekijken in een duidelijk compact formaat met real-time koersen? Of klik op de best presterende strategie om aandelen te shorten? Bekijk de grafieken met alle resultaten. Vanaf nu is dit mogelijk, dankzij de innovatieve automatisering die vandaag beschikbaar is in de VectorVest ‘s RealTime Derby. Laat de RealTime Derby Al het harde werk voor u doen!

Test vandaag nog de RealTime Derby uit en bel nu!
0800 261 88

Maak gebruik van de kracht van de computer

De RealTime Derby bestudeert voortdurend de 100 Long strategieën alsook de 30 short strategieën sinds het sluiten van de vorige handelsdag (of bij het openen van de markten de dag zelf). Vanaf dit moment opent de Derby een portefeuille met daarin de Top 10 aandelen uit iedere strategie. Vervolgens worden deze strategieën opgevolgd en voortdurend gerangschikt op basis van de Real Time prestaties vanaf de openingsbel tot de slotbel. Dit alles is ongelofelijk makkelijk te gebruiken. De RealTime Derby bezorgt u de informatie die u nodig heeft op de manier die u wenst!

VectorVest Derby
VectorVest Derby

Grafieken ontworpen zodat u er makkelijk aan kan verdienen!

Dankzij al z’n mogelijkheden en de eenvoudige intuïtieve formaat krijgt u in 1 oogopslag een overzicht van de aandelen waarmee u moet traden. Meerdere weergaven laten u het belangrijkste zien uit het Derby Overzicht, alle zoekopdrachten of enkel de Bullish of Bearish zoekopdrachten. Ontdek meteen welke Portfolio’s losbreken in onze VectorVest 7 Derby.

VectorVest Derby
l
+