Beste beleggingssoftware om succesvol te kunnen handelen in aandelen

Wanneer u succesvol wit beleggen in aandelen heeft u daarvoor goede beleggingssoftware nodig. VectorVest is de beste beleggingssoftware verkrijgbaar.
We zullen u later in dit artikel ook uitleggen waarom dat zo is maar eerst zullen we u bekend maken met het begrip beleggingssoftware.

Wat is beleggingssoftware?

Beleggingssoftware is een belangrijk stuk gereedschap, waarmee een belegger historische en toekomstige prestaties van een aandeel kan analyseren op basis van een schat aan informatie en indicatoren.

De software helpt u als belegger bij het nemen van een beslissing rond de koop of verkoop van een aandeel. De software geeft de mogelijkheid om factoren rond een aandeel inzichtelijk te maken om zo een verantwoorde investeringsbeslissing te kunnen maken.

Voor iemand die frequent handelt op de beurs, zijn de inzichten die goede software kan verschaffen een must. Goede beleggingssoftware kan namelijk voor u het verschil maken tussen winst en verlies.

Waarom heeft u beleggingssoftware nodig?

De wereld van nu speelt zich voor een groot deel online af. We kunnen online onze aankopen doen, we zijn bijna meteen op de hoogte van “brekend” nieuws en we kunnen onze beleggingen helemaal zelf regelen.

Maakten we vroeger nog gebruik van de mogelijkheden die een tussenpersoon bood, is dat vandaag niet meer aan de orde. Door de komst van de online handelsplatformen is beleggen populairder dan ooit en de gemiddelde investeerder heeft veel meer informatie beschikbaar dan de brokers een tot twee decennia geleden hadden.

Het probleem is dat er zo ontzettend veel nieuws en informatie beschikbaar is dat het moeilijker is dan ooit – en misschien zelfs wel onmogelijker dan ooit – om al deze data te verwerken op een manier die bruikbaar is en kan leiden tot succesvolle beleggingen.

Dit is precies de reden waarom we beleggingssoftware nodig hebben. Goede software kan immers honderden datapunten analyseren om een winstgevende trade op tijd te kunnen signaleren.

Het hart van conventionele beleggingssoftware zijn de grafieken van aandelen. De grafiek is niets meer dan een visuele weerspiegeling van historische aandeleninformatie, waaronder koersinformatie en volume. Deze informatie kan worden gebruikt voor technische analyse.

banner

Bij technische analyse wordt niet gekeken naar financiële gegevens en achtergronden van bedrijven, want dat is het terrein van fundamentele analyse. Andere beleggingssoftware is niet niet in staat tot fundamentele analyse. VectorVest wel, VectorVest bevat zowel fundamentele als technische analyse.

VectorVest versus andere beleggingssoftware

De beleggingssoftware van VectorVest is de enige software die zowel technische en fundamentele analyse met elkaar combineert. De software analyseert de markt en sorteert ruim 16.500 aandelen op belangrijke criteria als waardering, veiligheid en timing. Dit is belangrijke informatie, waarmee je als belegger een goed onderbouwde beslissing kunt nemen.

Alle informatie wordt weergegeven in duidelijke grafieken. VectorVest analyseert iedere dag ieder aandeel en geeft u een duidelijk advies: kopen, verkopen of houden.

Grondlegger van het VectorVest systeem is dr. Bart DiLiddo. Al in 1978 is dr. DiLiddo gestart met het maken van rekenkundige modellen die konden vaststellen wat de eigenlijke oorzaak was van de stijging en daling van aandelenkoersen. Pure wiskunde en geen zelfvervullende voorspellingen zoals vaak wel het geval is bij technische analyse.

DiLiddo ontdekte dat alle factoren die de prijs van een aandeel beïnvloeden kunnen worden geplaatst in een rekenkundig model. Na een lang proces van testen en hertesten ontdekte hij dat zijn aanpak overeenkwam met de marktbeweging.

De voordelen van VectorVest

Veel andere beleggingssoftware geeft u het advies om een aandeel te kopen, maar dit koopadvies komt vrijwel altijd te laat. Of erger nog, u krijgt te laat het advies een aandeel van de hand te doen. De de te late verkoop verliest u weer geld.

VectorVest biedt u:

  • Dagelijkse markt updates om tijdig te kunnen in- en uitstappen.
  • Een beleggingsstrategie die bewezen heeft succesvol te zijn.
  • Niet langer gissen, aandelen worden automatisch gesorteerd op opportuniteit. De beste investeringsmogelijkheden staan bovenaan.
  • Technische en fundamentele analyse gecombineerd voor de beste resultaten, beide combineren is een must om succesvol te kunnen beleggen.

VectorVest biedt u voor ieder aandeel een duidelijk advies: kopen, verkopen of bijhouden. Dat maakt VectorVest de beste beleggingssoftware voor portefeuillebeheer.

Hoe werkt onze beleggingssoftware

  • Het juiste instapmoment kiezen?
  • Hoe de juiste aandelen kiezen?

Gratis beleggings workshops en webcasts

Op regelmatige basis zijn zijn er gratis VectorVest workshops op 8 locaties in België en Nederland. De workshops worden ook online gestreamd. Tom van Noyen presenteert deze workshops. Tom is een begenadigd spreker die zijn publiek van begin tot eind weet te boeien. Hij legt u het belang van technische én fundamentele analyse en leert u hoe u volgens een plan kunt beleggen om zo de grootste beleggersvijand, zijnde emoties, uit te schakelen.

Bekijk hier alle komende workshops en webinars. Alle Nederlandstalige webinars zijn  gratis.

VectorVest proberen?

Wilt u de beste beleggingssoftware voor het beheer van uw portefeuille proberen zodat u met VectorVest ook steeds een goed rendement kunt behalen? Neem VectorVest op proef en start nu voor maar €9,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

l
+