Wat is VectorVest?

VectorVest bewijst keer op keer dat u op de juiste momenten in en uit de markt bent.

VectorVest is de enige tool die de kracht van fundamentele waardering combineert met het inzicht van technische analyse. VectorVest analyseert, sorteert en rangschikt iedere dag meer dan 16.500 aandelen op waardering, veiligheid en timing. Dit zijn de 3 zaken die je als belegger écht moet weten. Je kan al deze aandelen ook weergeven in prachtige grafieken. Ieder aandeel krijgt, elke dag opnieuw, een aanbeveling: kopen, verkopen of houden.

Dankzij VectorVest kan je nagaan hoe strategieën in de afgelopen 2 decennia gepresteerd hebben, zodat je met meer vertrouwen een strategie kan volgen. Of u selecteert aandelen die voldoen aan de meest belangrijke indicatoren.

VectorVest is uw onafhankelijke gids op uw tocht op de financiële markten. Geen verborgen agenda’s. Enkel u, onze klant, is belangrijk. Als u als klant tevreden bent met de resultaten van uw beleggingen, zal u klant blijven, en zo profiteren wij ook. We doen dit dus samen.

Wat is VectorVest eigenlijk?

“Toen ik het systeem ontwierp, had ik geen tijd om de gegevens van duizenden aandelen te bestuderen. Ik had snel antwoorden nodig en daarom creëerde ik VectorVest”
Dr. Bart DiLiddo

In 1978 begon Dr.Bart DiLiddo rekenkundige modellen te maken die EXACT vaststelden wat de oorzaak was van het stijgen en dalen van aandelenkoersen. Geen giswerk, maar wel gewoon wiskunde.

Hij ontdekte dat alle beïnvloedende factoren konden geplaatst worden in rekenkundige waarderingsmodellen, mathematische veiligheidsmodellen en mathematische timingmodellen. Na het testen en hertesten ontdekte hij dat zijn aanpak overeenkwam met de bewegingen op de markten.

Het resultaat is dat het VectorVest systeem keer op keer haar gelijk bewijst over de trends op de financiële markten. Het systeem wordt continue verfijnd en geupdate voor de markten van vandaag. VectorVest geeft de beginnende belegger al de info die hij nodig heeft, en ervaren traders vinden de kennis en tools die zij nodig hebben.

De meeste beleggersadviseurs vertellen u om een aandeel te kopen, maar dit koopadvies gebeurt regelmatig veel te laat. Of erger nog, ze verwittigen u veel te laat om een aandeel te verkopen. De duidelijke KOPEN, VERKOPEN of BIJHOUDEN aanbeveling van VectorVest zullen u brengen bij een selectie van stijgende aandelen in stijgende sectoren en/of stijgende markten. Dit is veel nuttiger dan de “goede koopopportuniteiten” van een dalend aandeel dat nadien enkel maar blijft … dalen. In essentie: u springt op de trein eens de opwaartse rit vertrokken is, en als het momentum keert, zullen wij ervoor zorgen dat u tijdig terug in veilige haven bent.

Nog iets … Als u rekent op een broker of financieel adviseur voor beleggingsadvies, vraag hen of ze 100% tevredenheid kunnen garanderen. Zoals u wel kan bij VectorVest.

l
+