Niemand Beoordeelt Aandelen Zoals VectorVest Doet.

VectorVest volgt wereldwijd meer dan 20.000 aandelen. We gebruiken 2 manieren om de waarde van een aandeel te beoordelen. De eerste berekening is de Value, waarbij we de huidige waarde van een aandeel berekenen. Onze berekening bestaat uit o.a. de verrekende cash flow, winst, winstgroei, winstgevendheid, inflatie en rentevoeten. De tweede berekening is de Relative Value (RV), een indicator die het lange termijn koerspotentieel van een aandeel weergeeft.

Deze berekening laat u toe om te bepalen of een aandeel momenteel onder- of overgewaardeerd is. Maar Relative Value (RV) is veel meer dan een eenvoudige verhouding van de koers en de intrinsieke waarde. RV wordt bepaald door het koerspotentieel van een aandeel (op 3 jaar), AAA Corporate Bonds en mogelijke risico’s.

Bekijk Nu VectorVest In Actie.
Kijk naar een demo video.
SPEEL DE VIDEO AF
RV, RS en RT Geven U een Voorsprong

Relative Value (RV) noteert op een schaal van 0 tot 2. We maken het u heel eenvoudig: een aandeel met een RV boven 1, is de moeite om verder te bestuderen. Aandelen ziet met een RV lager dan 1, kan u beter vermijden. U bent in dat geval beter af met AAA Corporate Obligaties. Aandelen met een RV hoger dan 1, hebben een hogere lange termijn koerspotentieel. Maar de “value” is slechts een 1ste stap bij het beoordelen van een aandeel.

Wat is de volgende stap …. We meten de Relative Safety (RS): de indicator RS meet de houdbaarheid en voorspelbaarheid van de financiële resultaten van een bedrijf. RS meet hoe veilig het aandeel is ten opzichte van alle aandelen in de database. RS noteert ook op een schaal van 0 tot 2. Ook hier geldt: hoe hoger de RS boven 1.00 noteert, des te veiliger het aandeel is. Als een aandeel meer risico bevat en onvoorspelbaarder is, zal de rating lager zijn dan 1.00

Vervolgens meten we de Relative Timing (RT). Hoeveel momentum zit er achter het aandeel? Als de koers van het aandeel sterk presteert, zal de rating boven de 1.00 noteren. Als een aandeel zijdeling beweegt, zal de RT rond de 1.00 noteren. Als het momentum dalende is, zal de RT onder de 1 noteren. Divergenties bij RT zijn heel belangrijk.

Onze Ratings Noteren Op Een Schaal Van 0 Tot 2, Eenvoudiger Kan Niet!

Heel eenvoudig voorbeeld: een aandeel met een RS van 1.54 is veel veiliger dan een aandeel met een RS van 0.97

Door gebruik te maken van de unieke eigen indicatoren van VectorVest, kan je ieder aandeel heel snel beoordelen op waardering, veiligheid en timing (RV, RS en RT). U kan heel makkelijk de pennystocks als de grote “blue chips” aandelen bekijken. Je kan aandelen (concurrenten) binnen dezelfde industrie en sector meteen vergelijken. U kan meteen alle aandelen uit de sector rangschikken op iedere indicator, en u krijgt duidelijk aanbevelingen: BUY, SELL of HOLD.

Maar er is veel meer. U kan heel veel populaire parameters raadplegen, zoals P/E ratio, dividend yield, omzetgroei, verwachte winstgroei, … Nauwkeurigheid, objectiviteit en snelheid zijn de handelskenmerken van VectorVest.

Slechts € 9,95 Voor 5 Weken Proefabonnement!

Gun uzelf 5 weken om te ontdekken welke resultaten u behaalt door gebruik te maken van dit unieke, eenvoudige maar toch zeer krachtig systeem. Ontvang duidelijke aanbevelingen: KOPEN, VERKOPEN, BIJHOUDEN. Geen giswerk! Inzicht in de markten. Ontvang duidelijke marktet timing signalen, ontvang duidelijke aanwijzingen zodat u tijdig kan ingrijpen. Ontdek het nu gedurende 5 weken voor nog geen 10 euro.

KLIK HIER of bel: 0800 261 88

(Klik hier voor een lijst met gratis internationale toll-free telefoonnummers)

VectorVest Products